Bäddset satin

Bäddset satin - Bäddset satin för trolska nätter

Alla kan sova som filmstjärnorna, med ett Bäddset satin så får dina nätter en lyxig känsla. Det är den unika och speciella vävmetoden som tar fram den behagliga sidenkänslan i satin.

De som en gång har prövat att sova i satin vill aldrig vända tillbaka till vanliga lakan. Upplevelsen av att varje dag få unna sig en lyx utöver det vanliga är obeskrivlig. Tänk dig själv att krypa ner under svala lätta lakan. Det fina och mjuka tyget rör försiktigt vid din kropp, den luftiga upplevelsen är nästan som att flyga

Komplicerad vävmetod

Satinet får sina speciella och sidenliknande egenskaper genom en komplex vävningsmetod. Tyget vävs mycket tätt och sedan pressas det kallt av ett varmt järn. Genom den mycket noggranna metoden så får man ett material som är nästan identiskt med silke, men billigare och rimligt för de flesta att köpa.

Med ett bäddset av satin så blir dina nätter skönare än någonsin. Har du funderat på att köpa sängkläder för ett speciellt romantiskt ändamål, då är det verkligen bäddset satin som du ska satsa på.

Kosta på dina nätter

Det är inte fel att låta ditt sovande få kosta lite mer. Sömnen är något av det skönaste vi upplever under våra liv. Satin är dyrare än vanligt bomull. Men det håller länge och med tanke på vilken känsla det ger, så är det ingen stor investering för att ge livet den där extra touchen av lyx och välbefinnande.

Se till att du köper en färg som passar din smak. Dina lakan ska smälta in med en övriga miljön i sovrummet. På det sättet kan du skapa en atmosfär som är behaglig och skön att somna till. Sovrummet är en helig plats, detta är din mest privata sfär. Hit får bara några få speciellt utvalda träda in. Välj ett bäddset av satin och njut av ditt nya liv.

Bäddset satin