Bäddset Percale

Bäddset Percale - Bäddset Percale för dig som vill ha magi i vardagen

Det sägs att sängkläder av percale håller i flera generationer. Det lyxiga och mycket tätt vävda tyget är sängklädernas Rolls Royce. Inget annat material ger en sådan magisk känsla. Tyget omfamnar dig på ett svalt och harmoniskt sätt och du somnar med en behaglig känsla.
Med ett bäddset av percale får du hela den där sköna sidenkänslan som satin ger. Men den tar dig ännu en dimension jämfört med satinet. percale vävs så otroligt tätt att ytan blir obeskrivligt len och ger en känsla av obeskrivlig lyx.

Höga krav

Det är inte vad som helst som får kvalitetsmärket ”Percale”. För att leva upp till de högt ställda kraven så måste tyget vara vävt med minst 200 trådar per kvadrattum. Tänk dig själv vad ett sådant hantverk kan göra för din säng. Den speciella metoden gör också att tyg av percale också alltid upplevs som svala och behagliga, både sommar och vinter.

Percale är så tätt vävt att damm inte fastnar. Det ger inte bara en fräsch känsla, utan är ett perfekt sätt för människor som lider av astma och allergier att bädda. Visserligen så är ett bäddset av percale dyrare än andra material. Men det håller också mycket längre, detta är sängkläder som du en dag kan skicka med dina barn när de sätter eget hem.

Var noga när du väljer

Om du ska köpa ett bäddset av percale så tänk på att vara noggrann inför köpet. Se till att de nya och lyxiga sängkläderna smälter in i den övriga inredningen och inte bara ger en skön sovkänsla, utan också lyfter ditt sovrum rent estetiskt.

Du behöver inte vara ett inredningsgeni för att köpa ett bäddset av percale och ge ditt sovrum en ny känsla. Det räcker med att du litar på dina egna sinnen och frågar dig vilka färger och smaker som du har. Välj sedan efter din känsla, då blir det alltid bäst. Med ett bäddset av percale så kommer du att uppleva något helt nytt.

Bäddset Percale